Modřín nekončí

22.01.2015 16:16

Přátelé, bunkráci, počínaje 1.12.2014 přechází bunkr R-S 65 Modřín do správy armády ČR a správy pro pozemky pana Parishe.

Objekt byl poslední listopadový víkend vyklizen a čeká se na jeho zapečeťení armádou. Výlety po bunkrech a do Orlických hor budeme podnikat se stejnou pravidelností, bohužel zatím bez domovské základny. Máme v jednání rovnou tři bunkry, tak snad není nic ztraceno a někdy se zase sejdeme.

 

Chtěli bychom zmínit, že objekt byl vyklizen dle lesního zákona a v jeho okolí se nepovalují žádné odpadky a nečistoty. Za okolí objektu již neručíme.

 

Důvod našeho vyhoštění je ten, že pan Parish nesnese ve svých lesích přítomnost lidí, vyčetl nám odpadky v okolí, (které jsme sbírali i po ostatních turistech) vyšlapané cestičky, (okolo vede frekventovaná turistická a cykloturistická stezka a turisté se chodí kupodivu na bunkry dívat) oheň v sudu, (který nám rok zpátky dovolil) obvinil nás z krádeže dřeva (které nám prodal jeho hajný i s účtenkou) a rušení lesní zvěře. (Náš pobyt mu přijde hlasitější, než jeho traktory a motorové pily. 

Bohužel, proti jeho moci a penězům, my jsme malí pánové.

Budeme se těšit někde jinde.

Posádka R-S 65